Alexa Studio logo

Alexa Studio – Kauneushoitola Kruununhaka

Alexa Studio

Olen Natalia Kytölä, SKY-Cidesko-kosmetologi ja make- up artist, jolla on yli 25 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta.

Natalia Kytölä

Olen Natalia Kytölä, SKY-Cidesko-kosmetologi ja make- up artist, jolla on yli 25 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta. Olen erikoistunut pistoskoulutuksiin, joista minulla on yli 15 vuoden kokemus sekä kotimaisten että ulkomaisten kouluttajien kanssa. Erityisosaamiseni kohdistuu erikoiskasvohoitoihin sekä mikroneulaukseen ja mesoterapiaan.

Hoidoissani käytän laadukkaita ja turvallisia tuotteita, jotka soveltuvat myös allergikoille. Pyrin jatkuvasti täydentämään osaamistani osallistumalla erilaisiin koulutuksiin, jotta voin tarjota asiakkailleni parhaat mahdolliset hoidot ja saavuttaa kestävät tulokset. Palveluihini kuuluvat myös Yumi Lashes/Brows -kestotaivutukset / laminoinnit sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

Teen työtäni sopimuksen mukaan. Voit varata aikasi tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta. Lisätietoja tarvittaessa tai konsultaatiota varten voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai jättää soittopyynnön. Konsultaation hinta hyvitetään hoidon/tuotteiden oston yhteydessä.

Uskon vahvasti siihen, että kauneus ja terveys kulkevat käsi kädessä. Olen tehnyt yhteistyötä noin 15 vuotta luontaistuote- ja liikkeiden kanssa, ja olen itsekin käynyt useita kursseja ja koulutuksia liittyen terveelliseen ruokavalioon, raakaravintoon ja lisäravinteisiin.

Odotan innolla mahdollisuutta auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat hoidot ja edistämään kauneuttasi ja terveyttäsi yhdessä!

Ystävällisin terveisin,
Natalia Kytölä