Alexa Studio logo

Alexa Studio – Kauneuspalvelut

Kauneushoitola palvelut

Alexa Studio – laajaa valikoima hemmottelevia ja monipuolisia kauneudenhoitopalveluita sekä tehokkaita erikoiskäsittelyjä kasvoille.

Tervetuloa Kauneushoitola Alexa Studioon, missä tarjoamme laajan valikoiman hemmottelevia ja monipuolisia kauneudenhoitopalveluita sekä tehokkaita erikoiskäsittelyjä, jotka takaavat sinulle rentouttavan ja virkistävän kokemuksen.

Kasvojen ja päänahan erikoiskäsittelyissämme panostamme laatuun ja yksilölliseen palveluun. Valikoimaamme kuuluvat perinteisten kauneushoitojen lisäksi myös edistykselliset menetelmät, kuten mesoterapia, mikroneulaus, YUMI™ Lashes & YUMI™ Brows -käsittelyt sekä Biorevitalisaatio ja Jalupro -hoidot. Näiden tehokkaiden hoitojen avulla voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan kauneusohjelman, joka täyttää kaikki kauneudenhoidon tarpeesi.

Kauneushoitomme soveltuvat myös erityisesti morsius- ja polttarihoidoiksi, tuoden lisää loistoa ja hemmottelua tärkeisiin päiviisi.

Ota yhteyttä puhelimitse, ja vastaan mielelläni kaikki kysymyksesi liittyen kauneuteesi ja hyvinvointiisi. Voit myös tutustua tarkemmin hoitoihimme ja hinnoitteluun verkkosivuillamme klikkaamalla tästä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Kauneushoitola Alexa Studioon, missä kauneus kohtaa hemmottelun!