Alexa Studio logo

Alexa Studio – Mesoterapia - Kruununhaka

Mesoterapia

Mesoterapia on tehokas ihonhoitomenetelmä, jossa hoidossa hyödynnetään mikroneuloja ja ravinteikasta seerumia ihon nuorekkuuden ja terveyden palauttamiseksi.

Mestoterapia – Helsinki

Mesoterapian kehitti 1950-luvulla ranskalainen lääkäri Michel Pestor.
Ampulleissa lääkeaineena käytetään vitamiineja, mineraaleja ja valmiita mesococktaileja.

Mesoterapia on levinnyt Suomeen viime vuosina laajemmin ja kevyt hoidot ovat trendikkäitä kauneudenhoitoalalla.

Milloin mesoterapiaa käytetään?

Mesoterapiaa on käytetty menestyksekkäästi mm. ihon vanhenemismuutoksiin, selluliitin hoitoon, kehon muokkaukseen ja maksaläiskien hoitoon.

Mesoterapiaa annetaan sarjahoitoina

Hoidot annetaan sarjahoitoina, ja hoito kestää usein muutaman kuukauden. Sarjahoidon jälkeen ylläpitohoitona mesoterapiaa annetaan kerran 2-3 kuukaudessa.

Mitä mesoterapia on?

Injektiomesoterapia

Mesoterapia tarkoittaa vaikuttavien aineiden viemistä ihoon injektioina juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

Toisin kuin perinteinen kosmetiikka, joka levitetään ihon pinnalle, tämä menetelmä vie aineet ihon sisään.

Neulan pisto aiheuttaa ihoon pienen vamman, jota iho ryhtyy parantamaan. Paranemisprosessin myötä ihon kollageenin ja elastiinin tuotanto kiihtyy ja iho kiinteytyy.

Ihmiset haluavat tehokkaita hoitoja, joiden jälkeen ei ole pitkää paranemisprosessia. Mesoterapia on ratkaisu tähän ja menetelmää voidaan myös yhdistää muiden injektiohoitojen, kuten täyteaineiden tai botuliinitoksiinin eli botoxin käyttöön.

Työssä käsitellään myös mesoterapian kaltaisia menetelmiä, kuten mikroneulausta ja neulatonta mesoterapiaa.

Kasvojen mesoterapia

Lääkitsevät sekoitukset, ”cocktailit”, muodostavat ihoon varaston stimuloivia aineita, jotka vahvistavat kollageenin ja elastiinin synteesiä, parantavat mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa solutasolla, kiihdyttävät uusien solujen kasvua. Saatuaan rakennusaineita solut alkavat toimia kuin nuorella ihmisellä. Melkein välittömästi iho saa kimmoisuutta, alkaa hehkua ja tapahtuu voimakas nuorentuminen.

Mesoterapiakuuri on 6-10 hoitokertaa yhden-kahden kuukauden välein. Sen avulla kasvojen iho muuttuu kimmoisaksi, silmien alta poistuvat pussit ja tummentumat, kasvojen ovaali vahvistuu, ja jopa pienet pintaverisuoniverkostot ja pigmenttiläiskät poistuvat.

Mesoterapiaa ongelmalliselle päänahalle sekä hiustenlähtöön

Hoidossa käytetään hiusten kasvua tehostavia ja karvafollikkeleitä ja verenkiertoa elvyttäviä hiusten kasvutekijöitä, vitamiineja, aminohappoja ja hivenaineita. Neulanpistot aktivoivat akupisteitä.

Hoito auttaa ravitsemaan ja rauhoittamaan hilseilevää/kutiavaa päänahkaa. Lisäksi hoito käytetään viivästyttämään alkavaa hiustenlähtöä tai lisäämään hiusten kasvua. Hoito on hyvä aloittaa mahdollisimman aikaisin, sillä täysin kaljuuntuneille alueille hoito ei todennäköisesti tehoa.

Mesoterapia sopii sekä miehille että naisille. Hoito ei vaadi töistä poissaoloa, hoidossa voi käydä vaikka lounastauolla.

Mesoterapiaa annetaan kerran 5-7 päivässä 3-4 kuukauden ajan ja jatkossa tilanteen mukaan ylläpitohoitona.

Mesoterapiaa annetaan myös kasvoille, kaulalle, decolteelle ja vartalolle.

Mesoterapia kasvoille, kaulalle ja decolteelle

Ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Hoito on nopea ja melko kivuton, aktiiviaineet viedään kevyillä pistoilla ihon keskikerrokseen eli dermikseen.

Mesoterapiaa käytetään mm. ihon vanhenemisen ehkäisemiseen, kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen pienten ryppyjen tasoittamiseen, kalpean ihonvärin kirkastamiseen, rasvaisen ja huokoisen ihon hoidossa, ihottuman hoidossa (ei aktiivivaiheessa) sekä ennen kauneuskirurgisia toimenpiteitä ja niiden jälkeen.

Tehokkaan ihon nuorentamisen hoidossa voidaan yhdistää Nano-teknologiaa.

Suositeltava hoitokokonaisuus kasvohoidossa on 1 hoitokerta kerran viikossa 1-2 kuukauden aikana. Tukihoitona 1 hoitokerta 2-3 kuukauden välein.

Hyvä tietää, että hoidon jälkeen ensimmäisinä vuorokausina ruiskein saattaa ilmetä punoitusta, joskus mustelmia pistokohdassa saattaa syntyä mikroverenpurkaumia, jotka häviävät 2-3 päivässä.