Alexa Studio logo

Alexa Studio – Lash lift ja Brow lift –Kruununhaka

YUMI™ Lashes & YUMI™ Brows

Luonnollinen ja näyttävä ilme kasvoillesi ripsien ja kulmakarvojen kestotaivutuksella sekä värjäyksellä.

YUMI™ Lashes Ripsien kestotaivutus eli lash lift

Yumi™Lashes-hoito korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Mitä YUMI™ Lashes -hoidossa tehdään?

Ripset liimataan vesiliukoisella liimalla silikonimuoteille, joita on erikokoisia eri pituisille ripsille. Muottien, tuotteiden ja erityisen tekniikan avulla ripset taivutetaan haluttuun asentoon.

Kuinka kauan YUMI™ Lashes -kestotaivutuksen tekeminen kestää?

YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoito kestää noin 90minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Kuuluuko YUMI™ Lashes -kestotaivutukseen ripsien kestovärjäys?

Kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään! Yläripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.

Onko YUMI™ Lashes -hoidolle ikäraja?

Kyllä on. YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoitoja teemme vain 16 vuotta täyttäneille.

Mitä hyötyä minulle on YUMI™ Lashes -kestotaivutuksesta?

YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. YUMI™ Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä.

Kuinka usein YUMI™ Lashes -käsittelyn voi uusia?

YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8 viikon välein. YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Miten ja miksi kestotaivutushoidon vaikutus loppuu?

Ripset uudistuvat 3kk:n aikana täysin, joten tuon ajan kuluessa kestotaivutuskäsittelyn saaneet ripset ovat pudonneet ja tilalle ovat kasvaneet uudet, kestotaivuttamattomat ripset. YUMI™ Lashesin vaikutus siis loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien ripsien mukana.

Milloin ja missä YUMI™Lashes on syntynyt?

YUMI™Lashes -kestotaivutus syntyi Ranskassa vuonna 2008 ja rantautunut Suomeen 2012. Vuonna 2019 YUMI™Lashes -tuotteet uudistettiin vielä entistäkin hoitavimmiksi ja siitä lähtien super-hoitavat ” YUMI™ 2.0” -tuotteet ovat olleet käytössä.

Miksi juuri Yumi Lashes kaikista tarjolla olevista kestotaivutus brändeistä?

Yumi™Lashes on maailman ensimmäinen ripsien kestotaivutusmerkki ja se onkin ollut vuodesta 2012 uraauurtava toimija alalla.


Yumi Lashes tunnetaan ympäri maailmaa, ja brändi toimii yli 65 maassa.
Yumi Lashes -tuotteet sisältävät monin verroin enemmän hoitavia aineita, kuin yksikään kilpaileva tuotemerkki. Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä.

Yumi Lashes -tuotteiden kehitys pohjaa vankkaan alan asiantuntemukseen. Koska brändi haluaa tarjota parasta laatua on Yumi Lashes -tuotteiden valmistusprosessi tarkkaan säännelty.

Korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti YumiLashes -käsittely on kehitetty tiiviissä yhteistyössä laboratorioiden kanssa, jotka panostavat laadunvarmistukseen ja -valvontaan.

Kaikki Yumi Lashes -tuotteet valmistetaan ja pakataan Ranskassa.
Yumi Lashes -tuotteet ovat turvallisia käyttää eivätkä aiheuta vaaraa tai haittaa Yumi Lashes -kestotaivutuskäsittelyn tekijöille tai asiakkaille.

Yksilölliset muutokset kollageenin tuotannossa voivat vaihdella, ja auringon UV-säteet voivat vaurioittaa ihoon sisältyvää kollageenia, edistäen näin ihon ennenaikaista vanhenemista. Mikroneulauksella voidaan edistää kollageenin muodostumista iholla, ja optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi mikroneulaushoidon yhteydessä voi olla hyödyllistä ottaa C-vitamiinilisää, sillä C-vitamiini tehostaa kollageenin tuotantoa.

YUMI™ Brows

Kulmien laminointi eli brow lift

YUMI™ Brows on kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa

Mitä on YUMI™ Brows -kulmakarvojen laminointi?

YUMI™ Brows -kulmien laminointi ei brow lift -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

Mitä YUMI™ Brows -hoidossa tehdään?

YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Mikä on kulmien laminoinnin kesto?

Kulmien laminoinnin kesto eli vaikutus kestää kulmissa noin 4–6 viikkoa.

Jäävätkö kulmakarvani laminoinnin jälkeen tarkalleen haluttuun asentoon?

Eivät jää. Aivan kuten mikä tahansa kemiallisesti käsitelty karva, esim. permanentattu hius tai kestotaivuteut ripset, myös brow lift -käsitellyt kulmat vaativat huolenpitoa.

Kulmien laminoinnin jälkihoito?

Kulmakarvojen laminoinnin kotihoito ja huolenpito on helppoa ja vaivatonta, kulmakarvojen harjaaminen asentoonsa päivittäin riittää. Ehdoton suosituksemme on kosteuttavan ja ravitsevan kotihoitotuotteen hankkiminen kotiin. Yumin keratiinimaskara tai serum maskara ovat molemmat erittäin riittoisia värittömiä hoitotuotteita, jotka sopivat hoitoaineeksi niin ripsille kuin kulmille.

Mitä hyötyä minulle on YUMI™ Brows -kulmien laminoinnista?

YUMI™ Brows kulmakarvojen laminoinnilla saat kulmakarvoistasi huomattavasti pelkkää kestovärjäystä näyttävämmät.

Voinko ottaa kulmien laminoinnin, jos minulla on ohuet kulmakarvat?

Jotta kulmakarvat voidaan muotoilla selkeään uuteen muotoon, tulee niiden muotoilemiseksi olla tarjolla edes jonkin verran materiaalia. Näin ollen hyvin ohuet ja/tai harvat kulmakarvat eivät tarjoa tarpeeksi materiaalia kulmien laminoimiseen.

Voinko ottaa kulmien laminoinnin, jos olen raskaana tai imetän?

Suosittelemme voimakkaasti jättämään ripsien kestotaivutushoidon ja kulmien laminoinnin tekemättä, jos olet raskaana tai imetät. Hoidoissa käytettävät YUMI™ Lashes ja Brows -tuotteet eivät vaikuta itse raskauteen mitenkään, mutta raskauden ja imetysajan hormonit saattavat vaikuttaa ripsien tai kulmien kemialliseen käsittelyyn hoitotulosta heikentävästi. Tällöin hoitotulos ei välttämättä onnistu, lopputuloksesta jää vaisu tai hoitotulos suoristuu tavallista nopeammin.

Voivatko YUMI™ Brows -tuotteet vahingoittaa kulmakarvojani?

Hoidossa ei ole kyse pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan brow lift on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows kulmakarvojen laminointi ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

Kotihoito-ohjeet

YUMI™Lashes -kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet

Näillä ohjeilla saat ripsesi pysymään kauniimpina pidempään.

  • Älä kastele ripsiäsi kahteen vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
  • Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
  • Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
  • Uuden Yumi™Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.
Näillä ohjeilla saat kulmakarvasi pysymään kauniimpina pidempään. Älä kastele kulmakarvojasi kahteen vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan. Kosteuta kulmakarvojasi 1-2 kertaa päivässä kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin. Harjaa kulmakarvasi haluttuun muotoon aamuin illoin ja aina tarvittaessa, jotta ne pysyvät siisteinä ja näyttävinä. Uuden Yumi™Brows -brow liftin voit ottaa noin 4-6 viikon kuluttua.